Introduktion til implantater - april 2024

Er du stud.odont eller nyuddannet tandlæge med interesse for implantatbehandlinger, som du gerne vil udforske yderligere?
Så er dette den rigtige start.

Teoretisk og praktisk gennemgang 

På dette kursus vil du blive introduceret til moderne implantologi og få mulighed for selv at isætte (måske dit første) implantat.

Praktisk info
  • Dato: Onsdag d. 24/4-2024
  • Tidspunkt: 18.00-21.30
  • Adresse: EltiDent ApS, Korskildelund 6, 2670 Greve
  • Underviser: Elsebeth Harbo

Inden kursusstart vil der være en let anretning samt snacks og drikkevarer undervejs.

MØD underviseren
Elsebeth Harbo er uddannet klinikassistent i 1989 og har 13 års klinisk erfaring med implantatbehandlinger på klinikken. Derefter skiftede hun til industrien, hvor hun de seneste +20 år har arbejdet med salg og support af implantater samt andre produkter til oral kirurgi, og hun er partner i EltiDent ApS.
Hvad lærer jeg?

Med en gennemgang af implantatudviklingen de senere år samt nutidens muligheder for både patienten og dig, vil du tilegne dig en grundforståelse for implantologiens verden.

Om du selv har planer om at lave kirurgi eller ej, vil dette være en tilføjelse til din tandfaglige værktøjskasse, så du sikre at dine patienter får den bedste behandling.

Hvis dit ambitionsniveau er højere end blot introduktion til implantater, vil underviserne naturligvis være i stand til at svare på spørgsmål af mere avanceret karakter samt hjælpe dig på vej med passende efteruddannelsesmuligheder.

Tilmeld dig her